Circle of attraction

- Intuitiv og Praktisk meditation

Circle of attraction er et hold, hvor vi råt for usødet træner meditation og det at være i kontakt med os selv.

Cirklens filosofi bygger på tillid og kærlighed til os selv og til hinanden. Jo mere ro og egenkærlighed du finder med dig selv, jo mere ro og kærlighed har du at bringe ud i din verden.

Du kan være med, lige præcis som den du er og du kan bruge det du oplever, erfarer og udvikler både på jobbet, i ledelse, selvledelse og i privatlivet. 

Vi samles i mindre grupper og træner, det at kunne sidde stille, være i kontakt med os selv og det 'at være'. Vi går efter at bringe os selv og vore liv ind i et mere positivt flow. For at tilgodese vores forskelligheder vil meditationerne være forskellige fra gang til gang.

Arbejdet i cirkel 1 Cirklen vil være aktiv gennem hele året. Du kommer når det passer dig. Det er dog anbefalelsesværdig at du kommer hver, hver anden gang, da du her udvikler dig mest.

Generelt: Vi arbejder aktivt i cirklen, når vi mødes. Mellem cirklerne vil du opfordres til praktiske øvelser. Jeg dikterer ikke, hvor meget du skal lave – du følger dit eget flow og vil få et afkast, som matcher det niveau du kan være med på.

Vi har alle dage med masser af god energi og dage, der modsat føles som dage, hvor vi vandrer rundt i søvne, drænet for energi. Sådan er det. Livet afbalancerer dig på alle niveauer. Vær i det og accepter din tilstand. Oplever du en ubalance under dit forløb i cirklen, arbejder du bare ud fra hvor du er lige nu – det er okay.

Circle of attraction: Vi mødes altid kl. 17.30 – 19.15.

Her arbejder vi med at finde roen i og med os selv. Vi øver os i stilhed og i at finde svar i stilheden. Vi øver os i at slippe kontrollen og i stedet være med det, som sker og være i og med os selv.  Vi øver os i at slappe af, at meditere, at være.

Cirklen er for dig, som gerne vil lære at være, i og med dig selv. For dig, der gerne vil lære dig selv og din indre styrke bedre at kende. For dig, der har behov for at finde endnu flere gode, kreative, aktive, nærværende sider af dig selv. For dig, der er stresset og skal geare ned.

Cirklen er også for dig, der allerede er god til at finde og tage dig tid til stille stunder og, som måske allerede mediterer eller slapper af, men som vil nyde at mødes med andre om det og evt. blive inspireret til, at møde nye måder at praktisere stilhed og egentid på.

 

I cirkelen vil vi opbygge trygge rammer med plads til variation.

Eksempel på hvordan en aften kan se ud...

17.30 Velkommen og afsnakning

17.40 Vi er i stilhed og mærker os selv – guidet

18.00 Øvelse i afslapning/meditation – at være

18.30 Tip, der guider dig videre

18.40 Stilhed med dagens personlige tip, guidet eller alene

19.00 Stille summen og klar til verden igen

19.15 På gensyn

 

Undervejs vil du opleve at komme tættere på dig selv. Du vil mærke din krop bedre og alle de signaler du ellers let overhører, når hverdagen bruser derudaf. Du opbygger en tillid til dig selv og til dine egne vurderinger og beslutninger. Du mærker generelt dig selv mere, stærkere og bedre. Du styrkes og udvikler dig. At kunne mærke dig selv, er en af de mest stressforebyggende, udviklende og beroligende evner du kan opøve.

Prisen for din deltagelse i cirkel er 250 kr. pr. gang. Prisen er inkl. moms.

Ved køb af klippekort er prisen lidt billigere. Se i tilmeldingsfeltet.

Tilmeld

Jeg betaler 250 kr. pr. gang
Jeg vil gerne købe et klippekort med 8 klip (1800 kr.). Så kan jeg deltage når det passer mig.
Kontakt mig lige, så vi kan aftale min betaling.

Har du spørgsmål?

Ring 28740002

Eller skriv

Dansk HR skriver d. 23.1.17 i en artikel: 

"Næsten alle beslutninger i vores liv er styret af vores følelser, og op mod 99 procent af dem er påvirket af ubevidste mekanismer som fx følelsen af frygt. Det har stor betydning for den måde, folks liv ser ud på. Den nyeste hjerneforskning har vist, at mange mennesker ofte træffer uovervejede beslutninger uden at vide det. Især mennesker, der har en travl hverdag, er ofte hårdt ramt, og kan derfor let komme til at træffe forhastede beslutninger styret af deres stresshormoner. 

Når du lader dig rive med af følelser, fordomme og mavefornemmelser uden, at du er bevidst om det, så træffer du ofte også dårlige beslutninger. Det gælder både dagligdags beslutninger, økonomiske beslutninger og de strategiske beslutninger. Heldigvis er det muligt at komme stresshormonerne til livs."

Vi mødes i Vitapark, Vokseværket 71, 8300 Odder

Sæt din gps til Asylgade 30 og drej op til Vitapark lige overfor. Hold til højre på p-pladsen og gå ind af døren til højre. Over døren står der 'Vokseværket'.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

NOTE: Efter d. 1. juni mødes vi i Vitapark, Vitavej 69, Plan 4

Datoer for cirkel 1 i 2017:

Tirsdag d. 9. maj

Mandag d. 22. maj

 

Onsdag d. 7. juni

Onsdag d. 21. juni

 

Torsdag d. 6. juli

Onsdag d. 19. juli

 

Datoer herefter følger senere... 

Vi arbejder aktivt i cirklen, når vi mødes. Mellem cirklerne vil du opfordres til praktiske øvelser. Jeg dikterer ikke, hvor meget du skal lave – du følger dit eget flow og vil få et afkast, som matcher det niveau du kan være med på.

Vi har alle dage med masser af god energi og dage, der modsat føles som dage hvor vi vandrer rundt i søvne, drænet for energi. Sådan er det. Livet afbalancerer dig på alle niveauer. Vær i det og accepter din tilstand. Oplever du en ubalance under dit forløb i cirklen, arbejder du bare ud fra hvor du er lige nu – det er okay.

 • Stressforebyggende
 • Bedre kontakt med dig selv
 • Træffer bedre beslutninger
 • Være ærlig overfor dig selv
 • Får mere ro på dig selv
 • Håndterer hverdagen og arbejdet bedre
 • Får øje på flere glæder i livet
 • Bedre selvværd
 • Bedre koncentrationsevne
 • Større tålmodighed
 • Opnår flere mål
 • Nyder delmålene
 • Mere overskud
 • Bedre til at sige ja og nej
 • Metoder til ro og nærvær
 • Egentid
 • Mere kærlighed til dig selv
 • Bedre håndtering af pressede situationer
 • Livslang læring
 • Være en bedre leder

loven om tiltrækning - the power - nå dine mål - ro - overskud - stilhed - meditation - afslapning - mærk dig selv - bliv bedre til det hele - et stærkere menneske - en stærk person - i balance med mig selv - balance - personlig balance - tiltræk det gode i livet - circle - circle of attraction - attraction - arbejd med dig selv - selvudvikling - englekort - budskaber fra englekort - krystaller - budskaber og styrke fra krystaller - tro på dig selv - øvelse i stilhed - øvelse i at være i eget selskab - healende energier - energiarbejde - stærkere ledelse - bedre ledelse - selvledelse - menneskelig udvikling - spirituel udvikling - kender mig selv - være nærværende - beslutningsdygtig - beslutsom - vide hvad der er vigtigst - prioriter rigtigt - vælg med omhu - balance i livet - balance i ledelse - balance i selvledelse - personligt overskud - bedre ledelse