Circle of attraction 2

- Gør drøm til virkelighed

Circle of attraction er et hold, der træner loven om tiltrækning

Cirklens filosofi bygger på tillid og kærlighed til os selv og til hinanden. På holdet lærer du teknikkerne og de fire trin der er gennem det at manifestere, det du ønsker i dit liv.

Du kan være med, lige præcis som den du er og du kan bruge det du oplever, erfarer og udvikler både på jobbet, i ledelse, selvledelse og i privatlivet.

Vi samles i mindre grupper og arbejder med os selv, med egne og fælles energier.  Vi tiltrækker de gode energier fra universets uendelige kærlighed, så vi i samarbejde med universet, kan bringe os selv og vore liv ind i et mere positivt flow, med mere af det vi ønsker os.

Arbejdet i cirkel 2 kræver, at du kan deltage de fleste gange i løbet af de 8 gange forløbet varer. Skulle der være en enkelt gang eller to, hvor du af vigtige årsager desværre ikke kan deltage, vil jeg opdatere dig, så du alligevel kan følge med.

Generelt: Vi arbejder aktivt i cirklen, når vi mødes. Mellem cirklerne vil du opfordres til praktiske øvelser. Jeg dikterer ikke, hvor meget du skal lave – du følger dit eget flow og vil få et afkast, som matcher det niveau du kan være med på.

Vi har alle dage med masser af god energi og dage, der modsat føles som dage, hvor vi vandrer rundt i søvne, drænet for energi. Sådan er det. Livet afbalancerer dig på alle niveauer. Vær i det og accepter din tilstand. 

Circle of attraction 2: Vi mødes, primært onsdage, kl. 20.00 – 21.45.

Her arbejder vi med loven om tiltrækning. Vi arbejder med energier, der tiltrækker gode livsoplevelser til os. Vi arbejder ud fra fire meget konkrete trin. Trin, der hele tiden fører dig tættere og tættere på det, du gerne vil have sker i dit liv. Vi arbejder også med, at de intentioner du har bag dine ønsker, er oprigtige og ønskes til glæde og gavn.

Vi træner os selv til at komme nærmere vores mål og opnåelse af dem. Dette er mål i alle afskygninger. Mål for dig selv. Mål med dit arbejde. Mål for din kærlighed. Mål med familien. Mål med din ledelse. Mål…

Cirklen er for dig, der allerede har smagt lidt på meditation og/eller afslapning. Dig som er i kontakt med dig selv og godt ved, hvordan det føles at mærke dig selv.

Cirklen er for dig, der privat eller arbejdsmæssigt ønsker at komme nærmere dine mål gennem arbejdet med dine energier.

Det vigtigste er, at du føler du endnu har noget du gerne vil opnå i livet, privat, arbejdsmæssigt eller som menneske. Og, at du med det, du ønsker at opnå, også ønsker det med en positiv hensigt.

 

I cirkel 2 vil vi opbygge faste ritualer med plads til variation.

En cirkel går i ring:

20.00 Velkommen og afsnakning

20.10 Vi praktiserer stilhed

20.20 Tema for cirklen (der er fire temaer mod at tiltrække det du ønsker)

20.30 Vi arbejder med det aktuelle trin

21.00 Tip: Budskaber, der bringer dig videre

21.15 Dialog eller stilhed over budskaber

21.30 Stille summen og klar til verden igen

21.45 Alle har sagt på gensyn og lokalet er tomt

 

Undervejs mærker du, hvordan du, gennem dit fokus, dit nærvær og dit arbejde kommer tættere og tættere på dine mål. Du vil opleve at nå mange delmål og nogle af jer vil komme i mål med noget undervejs i forløbet. At nå målene er ikke et mål i sig selv i denne cirkel. Målet er, at du lærer, hvordan du kan arbejde i samspil med universet. Så du for nu og i resten af livet kan benytte tiltrækningsteknikkerne og mærke effekten af dem.

Du får meditationstræning, 20 % rabat på mine 1:1 ydelser i 2 måneder fra betaling. (coaching, healing, clairvoyance, træning i at mærke dig selv). Du oplever dig selv blive stærkere og stærkere. Mere handlekraftig og beslutningsdygtig.

Prisen for din deltagelse i cirkel er 250 kr. pr. gang. Prisen er inkl. moms.

Tilmeld

Circle of attraction 2 kl. 20.00 - 21.45
Jeg betaler 2000 kr. ved tilmelding
Jeg betaler 3 rater af 670 kr.

Har du spørgsmål?

Ring 28740002

Eller skriv

Du får meditationstræning, 20 % rabat på mine 1:1 ydelser i 2 måneder fra betaling. (coaching, healing, clairvoyance, træning i at mærke dig selv). Du oplever dig selv blive stærkere og stærkere. Mere handlekraftig og beslutningsdygtig.

Prisen for din deltagelse i cirkel er 250 kr. pr. gang. Prisen er inkl. moms.

Vi mødes i Vitapark, Vokseværket 71, 8300 Odder

Sæt din gps til Asylgade 30 og drej op til Vitapark lige overfor. Hold til højre på p-pladsen og gå ind af døren til højre. Over døren står der 'Vokseværket'.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

Datoer for cirkel 2, i 2017:

Hold 1

Onsdag d. 15. marts

Onsdag d.d. 22. marts

Torsdag d. 30. marts

Onsdag d. 5. april

Torsdag d. 20. april

Onsdag d. 26. april

Onsdag d. 5. maj

Tirsdag d. 9. maj

 

Arbejdet i cirkel 2, vil kræve, at du kan deltage alle gange. Skulle der være en enkelt gang eller to, hvor du, af vigtige årsager, desværre ikke kan deltage, vil jeg opdatere dig, så du alligevel kan følge med.

Vi arbejder aktivt i cirklen, når vi mødes. Mellem cirklerne vil du opfordres til praktiske øvelser. Jeg dikterer ikke, hvor meget du skal lave – du følger dit eget flow og vil få et afkast, som matcher det niveau du kan være med på.

Vi har alle dage med masser af god energi og dage, der modsat føles som dage hvor vi vandrer rundt i søvne, drænet for energi. Sådan er det. Livet afbalancerer dig på alle niveauer. Vær i det og accepter din tilstand. Oplever du en ubalance under dit forløb i cirklen, arbejder du bare ud fra hvor du er lige nu – det er okay.

 • Opnår flere mål
 • Nyder delmålene
 • Stressforebyggende
 • Bedre kontakt med dig selv
 • Træffer bedre beslutninger
 • Være ærlig overfor dig selv
 • Får mere ro på dig selv
 • Håndterer hverdagen og arbejdet bedre
 • Får øje på flere glæder i livet
 • Bedre selvværd
 • Bedre koncentrationsevne
 • Større tålmodighed
 • Mere overskud
 • Bedre til at sige ja og nej
 • Metoder til ro og nærvær
 • Egentid
 • Mere kærlighed til dig selv
 • Bedre håndtering af pressede situationer
 • Livslang læring
 • Være en bedre leder

loven om tiltrækning - the power - nå dine mål - ro - overskud - stilhed - meditation - afslapning - mærk dig selv - bliv bedre til det hele - et stærkere menneske - en stærk person - i balance med mig selv - balance - personlig balance - tiltræk det gode i livet - circle - circle of attraction - attraction - arbejd med dig selv - selvudvikling - englekort - budskaber fra englekort - krystaller - budskaber og styrke fra krystaller - tro på dig selv - øvelse i stilhed - øvelse i at være i eget selskab - healende energier - energiarbejde - stærkere ledelse - bedre ledelse - selvledelse - menneskelig udvikling - spirituel udvikling - kender mig selv - være nærværende - beslutningsdygtig - beslutsom - vide hvad der er vigtigst - prioriter rigtigt - vælg med omhu - balance i livet - balance i ledelse - balance i selvledelse - personligt overskud - bedre ledelse