MODTAGER P.T. KUN MOBILEPAY PÅ 80863

Købsinstruktion:

1. noter hvilke varer du ønsker

2. Skriv til mig i kommentarfeltet under varerne, nederst på siden

3. Betal via mobilepay - angiv navn + varer

4. Jeg sender dig varen

5. Eller kontakt mig på t.28740002 / info@hummelshoj.net

Ønsker du at betale på anden vis, skal du skrive det i kommentarfeltet når du bestiller

TAK

Positive overbevisninger - kort

Få hjælp til at opbygge dine positive overbevisninger

Kortene her er fulde af sætninger der er begyndt og som du selv skal fortsætte. Kortene her indeholder positive overbevisninger til en hel måned og du er velkommen til at få gang i dine positive tanker og overbevisninger. Kan benyttes af både erhverv og privat.

Privat, kan du dagligt eller når du lyster trække et kort, læse hvad der står og fuldende sætningen. Måske står der 'Der er en god mening med det som sker...' og du skal nu stoppe op og fortsætte sætningen med 'fordi jeg oplever/føler/mærker/ved/gør....' På denne måde tvinger du dig selv ud i en positiv refleksion over det som sker i dit liv lige nu. De kan løfte dine tanker, gøre dem mere positive og også blot være med til at bevare og skærpe det positive sind du allerede har.

I erhverv er de gode til at opbygge relationer. Her kan man skiftes til at trække et kort og fuldende sætningen overfor sine kolleger. Det er selvfølgelig op til hver enkelt hvor dyb man vælger at være i sine svar, afhængig af situation og sammensætning af mennesker. Kortene bringer mennesker tættere på hinanden og er et glimrende redskab til at øge trivslen på arbejdspladsen.

Med disse kort kan du let hjælpe med at italesætte ellers svære emner.

Sjovt nok, har kortede det med at fordele sig, på en sådan måde at de, når den modtager, for hvem de er relevante.

Du køber et sæt kort pr. bestilling.

For større antal ring til mig på 28740002 eller mail info@hummelshoj.net

199,00 DKK

På lager

Bestil eller spørg her

Alle ovenstående varer sælges primært gennem dette kontaktfelt. Eller ved at du ringer på 28740002 eller mailer til info@hummelshoj.net

Mobilepay 80863 - angiv vare

Plakater
Postkort
Udviklingskort
Bøger
Gavekort eller andet

webshop - varer til salg - bogsalg - positive overbevisninger - livsanvisninger - gavekort - salg til alle - salg af tro på dig selv kort - salg af inspirationskort - inspirationskort til arbejdspladsen - stressfri - smil det smitter - TAK til en kollega - vælg arbejdsglæden til - købe varer -  køb bøger - køb udviklingskort - køb inspirationskort til virksomheden - køb og gør det selv - køb din vej mod målet - salg af målguide - køb plakater