MODTAGER P.T. KUN MOBILEPAY PÅ 80863

Købsinstruktion:

1. noter hvilke varer du ønsker

2. Skriv til mig i kommentarfeltet under varerne, nederst på siden

3. Betal via mobilepay - angiv navn + varer

4. Jeg sender dig varen

5. Eller kontakt mig på t.28740002 / info@hummelshoj.net

Ønsker du at betale på anden vis, skal du skrive det i kommentarfeltet når du bestiller

TAK

Tro på dig selv - kort

'Tro på dig selv'

Disse kort er guidede anvisninger tl et mere velbalanceret liv. Her bliver du mindet om de vigtigste ting i livet og der er kort nok til at du kan trække et kort hver dag i en hel måned.

Privat kan de bruges til at give sig selv og måske også sin familie løbende påmindelser om de ting, som er vigtige at huske, alt i mens hverdagen buldrer afsted. En kunde fortæller at han har glæde af i perioder at trække et kort hver dag. Dette er især i travle perioder, hvor han let kommer fra at gøre de ting, som gør ham glad - dette hjælper kortenes indhold ham så med at holde fast i. Samme kunder fortæller også, at han inddrager familien i brugen af kortene. De ligger dem midt på bordet når alle er samlet til aftensmad. På skift trækker alle et kort og fortæller de andre, hvorfor det var vigtigt for dem at blive påmindet om netop denne ting i dag.

Sjovt nok, har kortet det nemlig altid med, at give god mening for den, som trækker det.

I erhverv er kortenes indhold en rigtig god icebreaker for en god dialog om trivslen, hos den enkelte. Kortene hjælper med, at I får italesat ellers svære emner. Kortene kan også benyttes til at åbne et møde. Så trækker alle et kort og deler indhold og den mening det giver for den enkelte, med alle til mødet. På denne måde opbygges en god stemning og en gensidig respekt mødedeltagerne imellem. Denne gode stemning gør så efterfølgende at dagens punkter, kan diskuteres, med en større forståelse og respekt for hinandens forskellige meninger og holdninger.

Du køber et sæt kort pr. bestilling.

For højere antal kontakt mig på 28740002 eller mail info@hummelshoj.net

199,00 DKK

På lager

Bestil eller spørg her

Alle ovenstående varer sælges primært gennem dette kontaktfelt. Eller ved at du ringer på 28740002 eller mailer til info@hummelshoj.net

Mobilepay 80863 - angiv vare

Plakater
Postkort
Udviklingskort
Bøger
Gavekort eller andet

webshop - varer til salg - bogsalg - positive overbevisninger - livsanvisninger - gavekort - salg til alle - salg af tro på dig selv kort - salg af inspirationskort - inspirationskort til arbejdspladsen - stressfri - smil det smitter - TAK til en kollega - vælg arbejdsglæden til - købe varer -  køb bøger - køb udviklingskort - køb inspirationskort til virksomheden - køb og gør det selv - køb din vej mod målet - salg af målguide - køb plakater