MODTAGER P.T. KUN MOBILEPAY PÅ 80863

Købsinstruktion:

1. noter hvilke varer du ønsker

2. Skriv til mig i kommentarfeltet under varerne, nederst på siden

3. Betal via mobilepay - angiv navn + varer

Ønsker du at betale på anden vis, skal du skrive det i kommentarfeltet når du bestiller

TAK

Bog: Indtryk/Udtryk

En lille bog med stor betydning for alle. Indtryk/Udtryk omhandler de basale eksistentielle emner her i livet. Bogen skaber grobund for eftertænksomhed og refleksion og kan bruges som en bekræfter eller skubber i forhold til de små og store oplevelser, vi alle møder. EN OPLAGT GAVEIDÉ.

   Læserudtalelser: ""DDet er en super dejlig bog med kanon gode billeder og masser at tænke over. Jeg har siddet og læst en hel time, bare fordi jeg blev grebet af det… Det sker sjældent”.

Joachim Allerup

”En smuk, positiv og følsom bog, hvor billeder skaber flere billeder. Tekster, der skaber indre dialog og ro/uro - og stiller eksistentielle spørgsmål. Det er dejligt at blive rørt og berørt”.

Anne Marie Hovmann

149,00 DKK

Bestil eller spørg her

Alle ovenstående varer sælges primært gennem dette kontaktfelt. Eller ved at du ringer på 28740002 eller mailer til info@hummelshoj.net

Mobilepay 80863 - angiv vare

Plakater
Postkort
Udviklingskort
Bøger
Gavekort eller andet

webshop - varer til salg - bogsalg - positive overbevisninger - livsanvisninger - gavekort - salg til alle - salg af tro på dig selv kort - salg af inspirationskort - inspirationskort til arbejdspladsen - stressfri - smil det smitter - TAK til en kollega - vælg arbejdsglæden til - købe varer -  køb bøger - køb udviklingskort - køb inspirationskort til virksomheden - køb og gør det selv - køb din vej mod målet - salg af målguide - køb plakater