Healing

Du har behov for at komme i balance igen og mærke, at du er i flow. Mærke din egen styrke og gennemslagskraft. Mærke, at du har hjemme i dig selv og leder dit liv her fra.

Derfor kommer du til mig og får healing.

Healing er kraftfuld og virker på alle. Her heales du intuitiv og spirituel. Der er direke kontakt fra den åndelige verden og til dig. Jeg er kanalen.

Det fedeste ved healing er, at du ikke engang behøver at tro på det for at det virker - det virker bare!

Healing er til dig som menneske. Din titel eller placering i samfundet er fuldstændig underordnet. Det er dig, din krop, dit sind og din sjæl jeg healer.

Healing er en meget mild og behagelig form for udvikling.

Kroppen er selvhelende og alle kan i princippet heale sig selv. Ikke alle har dog sat sig ind i hvordan det kan gøres, eller har lyst til at gøre det selv. Derfor kommer du til mig. Din bevidstheds naturlige tilstand er balance. Healing er, at vende tilbage til din naturlige tilstand af balance og helhed. Det hjælper jeg dig med.

Healing er også fin som afslutning efter en coaching, en sparring eller en clairvoyance. Så får du 10 - 15 min. healing sidst i samtalen. Dette bringer dig i stabilitet og balance. Herved har du mere energi til at gå med i den udvikling coachingen eller sparringen giver dig.

Healing alene, kan foregå hos mig eller gennem fjernhealing. Geografisk afstand har ingen betydning.

Kontakt mig for at lave en aftale. t. 28740002 eller mail info@hummelshoj.net

healing - styrke - balance - energi - fjernelse af blokeringer - væk med angst - hovedpinen forsvinder - ryggen holder op med at gøre ondt - du står ved dig selv - stå ved mig selv - være mig - intuitiv healing - spirituel healing - krystal healing - ro - overskud - kom hjem i mig selv - være i flow - bedre ledelse gennem healing - mere kærlighed gennem healing - øget selvværd gennem healing - stærkere sexualitet gennem healing - klarhed over dine beslutninger gennem healing - mod til at elske gennem healing - målrettet at gå efter mine drømme gennem healing -