Nærværende

Resultatorienteret

Intuitiv

Om Hummelshøj

Hummelshøj er opstartet d. 1. januar 2009 og ejes af Anita Hummelshøj Mikkelsen. Det er Anita Hummelshøj Mikkelsen selv du vil komme i kontakt med, når du kontakter Hummelshøj.

Du får glæde af, at Anita er typen, der er god til at brænde for idéen og, som ofte kan se tingene fra mange vinkler. Typen, som altid gennem livet er landet i en eller anden form for ledende position og derfor er rig på ledelseserfaring? Typen, der både kan være det brusende hav og det stille dybe vand og derfor kender mange aspekter af livet? 

Når du kommer til Anita, er hendes eneste mål: At hjælpe dig på den bedst mulige måde. Så, du går beriget videre. Anita er multikompetent og kan derfor meget og har mange titler og uddannelser og kurser med i bagagen. Ingen teori er hellig i Anitas verden. 

Tror du på dig selv? Anita tror på sig selv og hun tror på dig.

Du vil opleve, at hun vil dig og din udvikling på bedste vis. Derfor, er hun klar til at hjælpe dig, når du er klar til at skabe forandring. Hun er til stede og er nærværende. Derfor er Anita også din bedste sparringspartner.

Kender du dine grundværdier? Kærlighed, frihed og udfordringer er Anitas grundværdier. De er gode medspillere når succes, fremdrift og resultater skal på banen - også hos dig.

Hvad sætter du en ære i? Anita sætter en ære i at være ydmyg for og stolt over de mange, særligt kommunikative og relationelle evner, hun har udviklet gennem sine oplevelser i både privat- og arbejdsmæssig regi. Hun har bevæget sig fra at være en lidt forsigtig teenager, som helst ikke ville skille sig for meget ud fra mængden, til idag at sætte en ære i at være sig selv og være stolt af det. 

Hvad tror du på? Anita tror på verdens sammenhængskraft og på loven om tiltrækning. Langsomt, sikkert og grundigt har hun søgt at udvikle sig til en stærkere, gladere, sundere og ærligere person. Et evigt mål er det, for Anita, at være et helt menneske - det vil til hver en tid give de bedste resultater.

Har du pejlemærker at gå efter? Anita har en sund fornuft og en stærk og god intuition, som hele livet har været hendes pejlemærker til balance i tilværelsen. 

En gammel sjæl i en ny krop siger nogle. Anitas store mål er at være en 'klog kvinde' som andre opsøger for at få hjælp.

Summa summarum, så går Anita efter sine drømme, søger sit livs flow og tager fat, også når udvikling gør ondt. Ingen slipper udenom smerte i livet og ingen er perfekte (eller, alle er perfekte når de finder hjem i sig selv - og først da).

Anita siger: "Jeg ser frem til at samarbejde med lige præcis dig."

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Hummelshøj - Klik på kortet

Hummelshøj støtter:
Growing trees network... så vi fortsat har rent drikkevand, renere luft, reduktion af CO2, rekreative områder til gavn for natur, dyr og mennesker. Vil du også støtte dette så gå ind på www.folkeskoven.dk 

I privat regi støttes kræftens bekæmpelse - De danske hospitalsklovne - UNICEF - Det danske spejderkops.

 

KOMPETENCER: LEAN manager - COACH - Team- og relationscoach - Stresscoach - Forfatter - Healer - Pædagogisk leder - Clairvoyant - Certificeret i Extended DISC og E-stimate adfærds- og styrkeprofiler - PCH coach - NLP practitioner - Person- og relationsudvikler -

Direkte - Målrettet - Resultatorienteret - Idérig - Nærværende - Kreativ - Sjov - Unik - Professionel - Klartseende - Sansende - Handlekraftig - Inspirerende - Motiverende - Ledende - Søgende - Vild - Stille - Dyb - Reflekterende - Udviklende - Ærlig - Troværdig - Intuitiv - 

Alt bliver bedre og bedre

Uddannelse er godt, dannelse er smukkere

Materialisme er godt, relationisme er mere motiverende

Sololøb er godt, fællesskab er stærkere

Venlighed er godt, omsorg er mere givende

Høflighed er godt, ærlighed bringer dig længere

Vi kan hele tiden blive bedre og bedre, når vi vil

Kursusfacilitering - Mødeledelse - Sparring - Mentoring - Netværksfacilitering - Udviklingsforløb - LEANprocesser - Ledelsessparring - Stresshåndtering - MUS samtaler afholdes - Temperaturmålinger laves - Profiler for person, makkerpar, teams, ledergrupper, lederen - Teamcoaching - Konceptudvikling - Værdiafklaring - Coaching - Clairvoyance - Kursusudbud - Nytænkning - Healing - Brainstorming - Fyraftensmøder - Virksomhedsudvikling –