Nærværende

Resultatorienteret

Intuitiv

Du får glæde af, at jeg er typen, der er god til at brænde for idéen og, som ofte kan se tingene fra mange vinkler. Den, som altid gennem livet er landet i en eller anden form for ledende position og derfor er rig på ledelseserfaring? Hende, der både kan være det brusende hav og det stille dybe vand og derfor kender mange aspekter af livet.
 
Når du kommer til mig, er mit eneste mål: At hjælpe dig på den bedst mulige måde. Så, du går beriget videre. Jeg er multikompetent og kan derfor meget og har mange titler og uddannelser og kurser med i bagagen. Ingen teori er hellig i min verden. 
 
Tror du på dig selv? Jeg tror på mig selv og jeg tror på dig.
 
Du vil opleve, at jeg vil dig og din udvikling det bedste. Derfor, er jeg klar til at hjælpe dig, når du er klar til at skabe forandring. Jeg er til stede og er nærværende. Derfor er det også her du finder din bedste sparringspartner og dit frirum.
 
Kender du dine grundværdier? Kærlighed, ærlighed og handlekraft er mine grundværdier. De er gode medspillere når succes, fremdrift og resultater skal på banen - også hos dig.
 
Hvad sætter du en ære i? Jeg sætter en ære i at være ydmyg for og stolt over de mange, særligt kommunikative og relationelle evner, jeg har udviklet gennem mine oplevelser i både privat- og arbejdsmæssig regi. Jeg har i livet bevæget mig fra at være en lidt forsigtig teenager, som helst ikke ville skille mig for meget ud fra mængden, til idag at sætte en ære i at være mig selv og være stolt af det. 
 
Hvad tror du på? Jeg tror på verdens sammenhængskraft, universet og på loven om tiltrækning. Langsomt, sikkert og grundigt har jeg søgt at udvikle mig til en stærkere, gladere, sundere og ærligere person. Et evigt mål er det, for mig, at være et helt menneske - det tror jeg på giver de bedste resultater.
 
Har du pejlemærker at gå efter? Jeg har en sund fornuft og en stærk og god intuition, som hele livet har været mine pejlemærker til balance i tilværelsen og til at have en god fornemmelse for mennesker omkring mig. 
 
En gammel sjæl i en ny krop siger nogle. Mit store mål er at hjælpe dig med at finde din kant og din kerne så du kan performe maximalt i både liv og ledelse.
 
Summa summarum, så går jeg efter mine drømme, søger mit livs flow og tager fat, også når udvikling gør ondt. Ingen slipper udenom smerte i livet og ingen er perfekte (eller, alle er perfekte når de finder hjem i sig selv - og først da).
 
Jeg ser frem til at samarbejde med lige præcis dig
 
Hummelshøj er opstartet d. 1. januar 2009 og ejes af Anita Hummelshøj Mikkelsen. Det er mig du vil komme i kontakt med, når du kontakter Hummelshøj.
 
Anita sidder også i bestyrelsen hos Folkesparekassen

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Mobil: 28 74 00 02

Hummelshøj - Klik på kortet

Hummelshøj støtter:
Growing trees network... så vi fortsat har rent drikkevand, renere luft, reduktion af CO2, rekreative områder til gavn for natur, dyr og mennesker. Vil du også støtte dette så gå ind på www.folkeskoven.dk 

I privat regi støttes kræftens bekæmpelse - De danske hospitalsklovne - UNICEF - Det danske spejderkops - Røde kors - Hjemløse i Danmark

 

KOMPETENCER: LEAN manager - COACH - Team- og relationscoach - Stresscoach - Forfatter - Healer - Pædagogisk leder - Clairvoyant - Certificeret i Extended DISC og E-stimate adfærds- og styrkeprofiler - PCH coach - NLP practitioner - Person- og relationsudvikler -

Direkte - Målrettet - Resultatorienteret - Idérig - Nærværende - Kreativ - Sjov - Unik - Professionel - Klartseende - Sansende - Handlekraftig - Inspirerende - Motiverende - Ledende - Søgende - Vild - Stille - Dyb - Reflekterende - Udviklende - Ærlig - Troværdig - Intuitiv - 

Alt bliver bedre og bedre

Uddannelse er godt, dannelse er smukkere

Materialisme er godt, relationisme er mere motiverende

Sololøb er godt, fællesskab er stærkere

Venlighed er godt, omsorg er mere givende

Høflighed er godt, ærlighed bringer dig længere

Vi kan hele tiden blive bedre og bedre, når vi vil

Kursusfacilitering - Mødeledelse - Sparring - Mentoring - Netværksfacilitering - Udviklingsforløb - LEANprocesser - Ledelsessparring - Stresshåndtering - MUS samtaler afholdes - Temperaturmålinger laves - Profiler for person, makkerpar, teams, ledergrupper, lederen - Teamcoaching - Konceptudvikling - Værdiafklaring - Coaching - Clairvoyance - Kursusudbud - Nytænkning - Healing - Brainstorming - Fyraftensmøder - Virksomhedsudvikling –