Ledersparring

Som leder har du mange ansvarsområder og skal kunne håndtere en lang række situationer hver eneste dag på arbejdspladsen. Derfor kan du måske føle, at det er din titel eller rolle, som betyder mest og at du som menneske falder lidt i baggrunden. Vil du gerne være en leder, der bruger dine styrker aktivt og er et forbillede for dine medarbejdere?

Fokus på DIN udvikling

Der er fokus på dig som et helt menneske, ikke blot din rolle eller titel. Netop derfor bliver dit forløb effektivt og fremadrettet. Du får et frirum, hvor du kan sige alt, uden at det kommer videre og få det modspil, du måske savner i hverdagen. I samarbejde etablerer vi rammerne for din udvikling, så du er sikret et forløb, der præcis passer til dig.

Du får tid og plads til at opnå det, du gerne vil med dit liv og ledelsesliv. Derfor arbejder vi både med at udfordre dine begrænsninger, søge nye højder, finde ro, hvordan du inspirerer som leder og viser både svagheder og styrker, så du kommer styrket videre i dit arbejde som leder.

Formålet

Når du vælger at arbejde med din egen udvikling som leder, får du mulighed for at:

Tilgang

Her er dit frirum. Frihed til at tale, frihed til at sige alt uden at blive fordømt, frihed til at vende og udvikle nye tanker og idéer, frihed til at være dig, fri til at komme videre.

Du møder tillid, nærvær, udfordring, smerte, glæde, engagement, handlekraft, coaching, sparring, videndeling, professionalitet, personlighed, frihed, fremdrift og afklaring. Clairvoyance og healing er også muligt.

Vil du vide mere? Ring til mig på 2874 0002 eller kontakt mig her.

Bestil dit forløb allerede i dag!

Hvorfor vente på at det gode skal ske, når du kan komme igang med det samme.

Bestil her

Lederudvikling - Ledercoaching - Ledersparring - Udvikling af lederen - Coaching af lederen - Sparring af lederen - Udvikling af personlighed - Udvikling af faglighed - Lederens frirum - Frirum til lederen - Fordomsfrit område for lederen - For lederen, som vil udvikle sig - For lederen, der vil med ind i fremtiden, For lederen, som vil det bedste for sig selv - For lederen, som vil det bedste for medarbejderne, For lederen som vil det bedste for virksomheden - Tillid til lederen - Nærværende dialog for lederen - Udfordring for lederen - Mød dine lederudfordringer her - Fremdrift for lederen - Succes i ledelse - Pris på lederudvikling - Pris på ledercoaching - Pris på ledersparring - Lederprofil - Styrkeprofil - Makkerpar profil - Teamprofil - Adfærdsprofil - Kend dine styrker som leder - Lederen kan kun oppebære sin titel, hvis han kan bære sig selv, som menneske - Mennesket bag arbejdskraften - Fokus på lederen - Clairvoyance - Healing