Nogle har spurgt om jeg vil sætte lidt flere ord på, hvad der sker i forløbet og det vil jeg gerne.

Egentlig vil jeg måske snarere sige lidt om hvad du kan forvente for indholdet styres helt ud fra de behov I har som deltagere.

At ville udvikle sig tager tid, og det er i den erkendelse at jeg har lavet et forløb, der varer et helt år. FORDI så kan du være aktiv i dit eget tempo, så du både kan udvikle dig og leve dit liv med arbejde, venner, børn, hobbies … uden at skulle stresse over det.

 

I vil opleve, at jeg deler værktøjer med jer, giver jer nogle peptalks, går på live og er i dialog med jer. Jeg kommenterer dine spørgsmål, bakker op og udfordrer efter dit behov.

I får alle min fysiske 31 dages manifestations og udviklingskalender og for de af jer, der gerne vil arbejde med den i fællesskab gennemgår jeg den grundigt, så du får max ud af den.

 

I får også et af mine kortsæt om positive overbevisninger. Disse kort kommer vi også til at arbejde med og jeg giver dig tip til, hvordan de kan hjælpe dig til at højne positiviteten i dit liv. Jeg viser dig også, hvordan du kan blive bedre til at trække dig selv ind i nuet ved hjælp af disse kort.

Er du til livsjournal eller kunne du godt tænke dig at komme godt i gang med en så viser jeg dig, hvordan du målrettet bruger en livsjournal til at nå dine mål og drømme i livet.

 

I den lukkede gruppe, kan I også inspirere hinanden, ved at dele jeres udfordringer og også dele, hvordan du lykkes med at nå dem eller komme ud over dem.

Alt hvad jeg deler kommer i mapper inde i gruppen så de er lette at finde når du skal bruge dem.

Er også ved at arbejde lidt på, at andre livskloge mennesker kan få lov til at give jer inspiration via facebook live.... De giver ikke opskrifter, men snarere ideer til måder at tænke på, måder at håndtere på...så du kan tage det der matcher dig og er fri til at lade resten ligge.

 

Overvej hvordan du kan have glæde af at deltage... Når du er tilmeldt og har betalt lukker jeg dig ind i den lukkede gruppe. Her kan du så frem til marts måned dele lidt om hvad du håber på at få ud af din deltagelse eller skrive lidt om dig selv, så I lærer hinanden lidt at kende inden vi begynder d. 1. marts 2019.

Overvej også hvad du mister/ikke opnår hvis du ikke deltager.

 

JEG ER FULD AF GLÆDE OG VILDE FORVENTNINGER TIL ÅRET I GRUPPEN 'Led dit liv - Lev dit liv 2.0' OG JEG VIL JUBLE HØJT NÅR DU TILMELDER DIG.

 

KOM MED OG VÆR EN DEL AF GRUPPEN