Forstærk effekten af din meditation

 Pris 110 kr. pr. flaske

+ 30 kr, i porto.

Kan også afhentes i Odder, efter aftale.

Bestil din olie her

Har du aldrig...

Har du aldrig prøvet en krystalolie før, er det nu du skal springe til og give det en chance. Det er super billigt - du får ikke mange psykologtimer eller olier i helsekost for den pris. Prøv det! 

Olie nr. 3 Meditationsforstærker

Kan du mærke, hvordan det er at være dig, når du har det rart og er i balance med dig selv? Det er der mange mennesker, som ikke kan. Olien her er både for dig som kan og for dig, som endnu ikke har haft den dejlige fornemmelse endnu.

Du skal holde ild i din indre flamme - den, der har brændt siden din sjæls fødsel.

Du, som endnu ikke har mærket din indre flamme, for dig kan olien godt blive en barsk omgang. Denne olie går nemlig ind og rydder op. Den lindrer dine sorger og øger din energi for udholdenhed. Du kommer til at skulle slippe gamle uretfærdigheder og fordomme. Fortvivl dog ikke, olien her indeholder nemlig også energien, der opbygger dit mod, din impulsivitet og den kraft, du har behov for, for netop at kunne slippe og hele de gamle sår du bærer rundt på.

Du, der godt kender din balance og den rare følelse af at være i flow med den. Du vil mærke, hvordan du, når du bruger olien, kommer endnu mere i balance og oftere mærker den. Og selv om du godt kender den rare følelse af indre balance, har du sikkert også steder, hvor du endnu ikke har ryddet helt op endnu. Du vil også mærke modet og impulsiviteten bruse i kroppen og kræve sin ret - kræve at få lov til at slå i gennem med sin kraft, den kraft, der flytter dig mod nye højder i din spiritualitet.

For jer alle gælder det, at i med denne olie kommer flere skridt nærmere jer selv og nærmere den ærlighed overfor dig selv, som er bydende nødvendig for netop at kunne gå mod og gå med succes og overflod.

Englekortene taler, og fortæller om 'Burning flame olien' at den skal hjælpe dig med at gøre op med noget du bærer rundt på og gå videre i et nyt spor. Den handler også om, at du, når du får prioriteret og valgt, så har alle gode muligheder for at lykkes med det du gerne vil. Overflod er mest på den menneskelige konto. Du vil opleve at du, når du går ad din nye vej, får både støtte og opbakning på din vej...fra dine medmennesker og fra englene. 

Duftene varsler forår i dit liv. Grannålene og hyacinterne fører dig ud i naturen og beder dig følge din vej ud i natuen. Det kan være du mærker, at du skal ud i skoven at gå, det kan være du blot skal pynte dit hjem med dine yndlingsblomster, det kan være du skal ud og mærke frostluftens friskhed og renhed. Når du bruger olien, vil du få en klar fornemmelse af, hvad der vil virke for dig lige nu.

 

Sådan bruger du 'Burning flame olien'

Olien kommer i en lille flaske og allerede når du modtager falsken, så brug lidt tid på at se på den, sidde med den, have den i nærheden af dig. Det er okay at have behov for lige at vænne sig til den.

Når du så føler dig klar, tager du lidt olie og smører på din krop. Det kan være du har et ømt sted du vil smørre, det kan være du får en intuitiv fornemmelse af et sted på din krop, hvor olien skal på. Det kan være, at du hver dag smører olien på et bestemt sted på kroppen. Olien er din ven og du skal gå ind samarbejdet med den.

Olien gør som dine bedste venner gør - den er ærlig! Med olien på kroppen sætter du gang i dine udviklingsprocesser - renser ud - hviler - griner - mærker sorg - får det dårligt for en stund - føler fred - liver op - græder - føler dig fri.... Olien er ærlig overfor dig og trænger ind og arbejder med lige præcis de steder, hvor du har behov for at arbejde, for netop at holde din indre flamme i live - lige der, hvor den ikke brænder for meget eller for lidt. Lige der, hvor den brænder med ro og i balance   


Bestil din olie nedenfor.
Når du bruger olien, vil du få en klar fornemmelse af, hvad der vil virke for dig lige nu. 


'Burning flame oil' indeholder på den gode side, af 15 ml. Hvor lang tid den holder afhænger af, hvor hurtig du bruger den. Men...vil du mærke en tydelig forskel så fyr den af på 14 dage og gå ind i din udvikling.

Du modtager den i en glasflaske og kan så dosere de dråber du har behov for. Jo hurtigere du indtager den jo større styrke oplever du - også, at du går ind i en udvikling.

 

Husk, at alt udvikling også kan rumme smerte eller ubehag....så vil du hellere udvikle dig i et mere roligt tempo og være i et roligere flow med dine forandringer, så brug den i mindre doser.

Du kan selv mærke, hvor du helst vil smørre dig med 'Burning flame oil'. Personligt, foretrækker jeg at smørre mig på de steder, hvor jeg intuitivt fornemmer at olien skal arbejde i dag.

 

Tillad at olien arbejder for dig og hav tillid til, at den arbejder med dig, lige præcis der, hvor du har behov for at den arbejder.

 

Med et ønske om at du må opleve en meningsfuld udvikling.

Du kan bestille din(e) flasker ved at sende mig en sms (2874 0002) med din bestilling. Husk at oplyse din adresse, så jeg kan sende den afsted til dig.

 

Bestil på 2874 0002 NU og vær sikker på at der kommer 'Burning flame oil' afsted til dig.

 

Olien kan også gives væk i gave. Kender du en der har behovet er dette en meget kærlig og omsorgsfuld gave.

 

Oplys: Navn og adresse i sms'en 

Send til: 2874 0002

#burningflameoil #lindrersorg #ægteimpulsivtankegang #øgerudholdenhed #holderkroppensund #gørdigmodstandsdygtigoverforudefrakommendepåvirkninger #afstresser #beroliger #øgerdinopmærksomhedpådetandresiger #retfærdigogfordomsfri #modtilattrædeiaktionnårdeternødvendigt

Skriv gerne til mig, hvis du har spørgsmål  

eliksir, power of love, krystaller, spiritualitet