Mentoring

Personlig tovholder på sidelinjen

Opbyggende

Idégenererende

Viljeforstærkende

At drive sin egen virksomhed kan ind imellem være et hårdt slid. I perioder med træthed eller travlhed kommer du let til at give op på dine mål og mister fokus. Med en mentor, får du støtte til at holde fast i din drøm og værktøjer til at komme videre mod realiseringen.

Praktiske tip og tricks

Du hjælpes godt på vej

Du får et koncepttjek med i prisen

Praktisk hjælp til selvhjælp

Nærværende og meningsfuld mentoring

Da du startede egen virksomhed var det med en drøm for øje. Denne drøm, denne vision og de mål du satte dig gik du igang med for fulde omdrejninger. Energien var der, du flyttede dig, du erobrede mål for mål. 

Hvordan går det i dag? 

DU HAR BEHOV FOR EN MENTOR NÅR DU:

  • i en periode, har behov for at blive holdt op på dine aftaler med dig selv.
  • vil have hjælp til at nå drømmene med din egen virksomhed.
  • vil  blive bedre til at netværke, at lave markedsføring, at finde dine værdier.
  • har behov for at strække dig længere, end du selv kan nå lige nu.
  • har behov for flere idéer og perspektiver.
  • sidder fast og ikke længere selv kan se de muligheder du har.
  • du ikke tjener nok til at kunne leve af det.

Det er meget mere overskueligt

Når man går alene i sin egen virksomhed, kan det være svært at blive ved med at finde nye løsninger. Det var en af grundende til, at Bjarne Eriksen tog fat i Anita ...

”Jeg opfatter ikke altid det, jeg laver som noget særligt. Her kan Anita pille alle de enkelte dele ud, som jeg ser som en helhed og det, jeg bare gør. Det er både mere overskueligt for mig, men også for mine kunder, når jeg er ude at tale med dem. Pludselig kan jeg præsentere det hele bedre.”, forklarer han.

Mange indgangsvinkler til dialogen med mine kunder

Bjarne Eriksen kan godt mærke, at han har flyttet sig, siden han begyndte at bruge Anita som mentor: ”Hendes engagement i de ting, jeg kommer med betyder meget. Det hun ikke lige kan, det har hun undersøgt og gjort noget for til næste gang vi mødes. Men det har ikke været meget. Hun er god til at udfordre mig , det kan hun i kraft af den viden hun har inden for mange områder. Ud fra det ser hun tingene i et andet perspektiv end jeg gør - eller har gjort hidtil.”
Bjarne S. Eriksen, Firma-fragt

HELT SÆRLIGT HER:

  • Workbooken 'KonceptTjek' udleveres i begyndelsen af forløbet. Her vil der være mange brugbare værktøjer, du kan arbejde med under og også efter forløbet. Vi tilpasser efter dit behov.
  • Når du benytter Hummelshøj inkluderer dit mentorforløb 10 samtaler via fysisk møde eller via skype eller telefon.

DEM, DER ALLEREDE HAR AFPRØVET KONCEPTTJEK SIGER:

1: Se så at få det gjort!

Jette Bundgaard, administrerende direktør hos VR Glas, har allerede mange års erfaring som selvstændig virksomhedsejer, men derfor har hun alligevel fået meget inspiration ud af sit arbejde med KonceptTjek: ”Materialet kommer igennem alle de tanker, man gør sig om virksomheden. Eller det man bør tage stilling til, hvis man skal drive virksomhed. Og så er det topprofessionelt.”, siger hun.

 

2: Jeg har været igennem en læring

Thomas Aslai-Sørensen fra HP-Alarm fortsætter: ”Der er åbne spørgsmål om min virksomhed, som fx hvordan jeg kommer videre og gør min arbejdssituation bedre. Skal jeg arbejde eller investere mig ud af det? Hvordan løfter vi os op på næste niveau? KonceptTjek har sat nogle tanker i gang om det. Jeg skal have kigget på mit set-up og min hverdag, så jeg kan komme til at lave mere af det, jeg gerne vil. Jeg er jo bare en langt bedre sælger end bogholder.”, griner han.

 

3: Det har sat gang i en proces

Gert Salzer, fra Markings, har i forvejen arbejdet meget med strategi og planlægning i sin virksomhed, men alligevel har han fået noget ud af arbejdet med KonceptTjek: ”Resultatet er et produkt af det, vi har arbejdet med gennem opgaverne. Især den sidste del af Modul 2 - hvordan vi markedsfører os - det matcher, hvor vi selv er i den store plan. Her har KonceptTjek sat gang i noget af en proces. Det er brændstof til det, vi skal i gang med at formalisere og blive klogere på.”

Han runder af med ordene: ”Andre skal prøve KonceptTjek, fordi det er en god inspirationskilde. Det er altid godt at prøve at tage et afbræk fra driften og prøve at tænke noget strategi. Man skal altid sætte spørgsmålstegn ved, hvad man gør, eller hvordan man gør det.”

PRIS:

Mentorpakke med 10 samtaler og et 'KonceptTjek' 10.500 kr.

Kontakt Anita​ og find ud af, hvordan du kommer i gang t. 28740002