Kundereferencer

Tilstedeværelse

Tilfredshed

Samarbejde

Ringe golfklubs erhvervsnetværk - Egholmgård - Vitus Bering Innovation Park - Kemp & Lauritzen - Egil Rasmussen - ViaVita - Livspassion - Guldborg Unlimited ApS - Jysk Pension - Hovedgård & omegns VVS - Tranbjerg Helseklinik - Nordbyens Energi og VVS - NCC - Unity-Studios - NEMkontoret - Riis Tømrer- og snedkerforretning - DII Børnenes Have - Murerfirmaet Bjerregård Pedersen ApS - FOA - Hammel Fjernvarme - LivingLean - Bøgedal skovbrug - Blikkenslager Steffen Petersen ApS - Berendsen textil, Tilst - Murermester Mølgaard - Odder Tømrer- og snedkerforretning - SJYP - Just do you - Malermester Kristian Wagtmann - TDC Lederforening - Memora Consulting - e-stimate - Æblekernen - Bavnehøj byg - Salling - Revisorerne Hostruphus - Advokatkompagniet - Århus kommune, Børn & Unge - dagtilbud - Skanderborg kommune, Børn & Unge -  - Pure Nature - Svane Køkkenet - TDC - Søhøjlandets Regnskabskontor - Aalborg kommune, Tandplejen - Digital Trykkeriet A/S - Nortvig A/S - ERHVERV8541 - Officelab - Luise`s fysioterapi - Horsens kommune Voksen og Sundhed - Horsens Kommune Teknik og Miljø - Tupperware - Tapdrup Ejendomme - Firma Fragt - Mikael Andersen Murermester - Horsens Kommune HR afdelingen - Keymate - CMS HOUSE - Verdo - Slagter Zacho - Cafe Monroe, Århus kommune - Jamika-fugeteknik- -AutoPunkt A/S - Photographia - gobil - Dansk Revision - Buttle Kommunikation og Information - Helle-Glas - Børnehuset Egmontgården - Fritidstømreren - Dagtilbud Vorrevangen - Klippestudie - Frisør TEAM WORK - STYRBECH fotografi - Arla - Odder håndbold

Kundecases

"Hej Anita, mange tak for et par fantastiske kursusdage, du holdt os i gang hele tiden med dit supervarierede program, du er så god til at skifte mellem forskellige aktiviteter, så tiden bare fløj af sted. Vi kom langt omkring, uden det blev for langhåret, det hele var på et praktisk plan med masser af redskaber jeg kunne bruge. Og ikke nok med det var et godt kursus her og nu, men vi tog også hjem med godt materiale, der er nemt at arbejde videre med. Jeg har lært en masse på denne weekend, jeg er sikker på mange andre også vil have gavn af dit kursus, tak igen for to gode dage." 
Herdis Larsen, Virksomhedsejer

” Tak for i går, det var utrolig givende. Og jeg skal love for jeg fik noget at tænke over. Det var helt overvældende for mig.
Jeg fandt hjem igen. Var så utrolig træt og havde en mega hovedpine. Jeg fik noget frokost, gik en tur i skoven med min lille hund. Naturen er et godt sted, at få tømt hovedet for tankerne. Så skete der ellers ikke mere den dag.
Jeg fik en god nats søvn, altid godt at sove på det. Vågnede så op og var helt afklaret…. Jeg skal noget andet, det er jeg slet ikke i tvivl om. Og det var jo også det, der var mit formål med mit besøg hos dig i går. Det føles bare så rart.

Endnu engang tak for coachingen. Jeg er sikker på der kommer noget godt til mig, det gør der altid :-)”
Jette 

"Det var et fantastisk godt kursus, sikke mange inputs / indspark og gode værktøjer. Du har talegaverne i orden og masser af indsigt. Du vil kunne skubbe mange i den rigtige retning indenfor mange områder."
Tanja Hansen, Logistikkoordinator

"Hold da fast! Tak for en fantastisk "time" i går. Jeg har sovet meget godt i nat og er til gengæld meget glad og let til mode. Det er længe siden, det har været så tydeligt.
Føler virkelig at dette er en stor sejr på vejen "tilbage til livet", som jeg vil det....." 
KH. Anette Kristensen

"Hej Anita. Jeg har tænkt på min "gamle" (som i tidligere og ikke i alder) dejlige coach de sidste dage. Jeg har skrevet en opgave og har hørt din stemme i mit hovede flere gange. Skrev op på vores magnet tavle en gylden sætning du engang præsenterede mig for "husk det basale er ofte det mest geniale". Så vil sige, tak fordi du har gjort indtryk og sat spor. Du har gjort dit arbejde godt."
De bedste hilsner Louise Refstrup Hejlesen

“Anita Hummelshøj har givet mig et helt nyt perspektiv på mig selv og min forretning. Hun kommer virkelig i dybden med de ting, vi taler om, og jeg kan mærke, at det har rykket mig professionelt og dermed også givet mig mere overblik og kontrol over min virksomhed. Der er altid en god stemning og jeg har fuld tillid til, at det vi taler om ikke kommer længere end til hendes dørtærskel. Derfor har det været let at tale om alt, både det nemme og det svære.
Jeg vil til enhver tid anbefale Anita til andre, hendes evne til at rykke folk og forståelse for ens individuelle situation er unik.”
Mette Holm Møller-Rasmussen, Memora Consulting

"Hvis du går rundt og mangler personlig succes. Har brug for at skrue op for dine personlige styrker kan jeg kun anbefale dig at tage med på Anita Hummelshøjs helt fantastiske kursus, som hedder ’Personlig succes -skru op for dine styrker’. Jeg var på kurset her i weekenden og jeg må sige at det ryger. Anita formår, med sin fantastiske personlighed og faglige dygtighed, at give en et kærligt, men godt spark bag i til at nå sine mål. Jeg har fået en hel masse med hjem at arbejde videre med så, Tak Anita."
Helle Møller, konsulent

"Glæde - positive tanker - lethed - en vigtig og god oplevelse"
Lene Jørgensen, Kontorassistent Salling

"Jeg fik en overraskende viden om nogle af teammedlemmernes styrkesider. Og så fik jeg en ny erkendelse af mig selv. Jeg synes det samlede forløb var godt, det skabte en god energi. De forskellige små øvelser med kortene var rigtig gode.Jeg tror det har gjort mig mere bevidst om de styrker/ svagheder der ligger i gruppen. Derudover er jeg sikker på det vil give teamet en større gensidig forståelse, hvilket vil give nye muligheder for samarbejdet."

Gerda Toft, DTL Århus kommune

"Det er altid en fornøjelse at være i selskab med ildsjæle, som Anita Hummelshøj. Ingen i lokalet kan være i tvivl om, at hun brænder 112% for det, som hun laver! - Højdepunktet for mig var læren om den sociale kapital i forhold til at kunne sige NEJ, og det vil jeg klart ta' med mig i mit videre arbejdsliv. Desuden har Anita formået at plante en klar bevidsthed om mine fremtidige NEJ'er - både på jobbet og privat, og det må være et stort skridt på vejen til at kunne blive en mere tydelig og ukompliceret kollega/kæreste/veninde.... :)"
Heidi Melgaard, PwC, Porteføljekoordinator

”Vi er i en rigtig travl periode. Jeg kan nu se, at jeg nok vil føle mig mindre stresset, hvis jeg prøver at få prioriteret noget tid til afslapning i min hverdag. Ligeledes, vil jeg skelne mellem de vigtige opgaver og de vigtigste opgaver, så jeg fremadrettet primært har fokus på dem der er vigtigst.”
Keld Th. Sloth, Søhøjlandets Regnskabskontor

"Atmosfæren hos dig. Det at du ikke gav nogle løsninger på ens problem, men jeg selv skulle finde frem til de ændringer/tankegange der skulle til. Det at være nede i et ”sort hul” og allerede efter første gang kunne mærke en forskel. Og så personligheds analysen.
Og så at jeg havde kombineret det med Kranio-sacral terapi hos Line Frederiksen først. Så jeg havde fået den indre ro og kunne tage imod. Super"
Luise Ahrenkiel, Luises fysioterapi

"Mere viden om persontyper og adfærd, godt udgangspunkt for at skabe større rummelighed og tolerance på arbejdspladsen"
Charlotte Harrit, Teamleder og fysioterapeut

"Fokus på det positive mindset ifht. dagligdagen og de kolleger man omgåes. At der skal være styrker, mening og lyst i det man gør"
Camilla Bitsch, Personalechef Salling

'At tage et kursus hos Anita, er som at træde ind i en boble af tryghed, frihed og nysgerrighed. Anita er et af de mest hjertevarme mennesker, jeg har mødt, og det smitter af på hendes kurser. Stemningen er uformel, alvorlig og sjov på én gang. Der er frihed til at være og tryghed til at turde udvikle og opdage sig selv. Anita formår at skabe det rum, man har brug for, for at turde åbne op og tage i mod budskabet om positiv og nænsom forandring. Hvis DU vil arbejde med dig selv, kan jeg ikke anbefale Anita nok til dig. Hun forandrer virkelig mennesker til det bedre!'

IbenLouise Birkkjær, Teapot Graphics

"Fik mange redskaber til at forbedre dagligdagen, privat & arbejde. Bedre kendskab til mine styrker og kompetencer. Har også fået bedre forståelse for andre typer mennesker end jeg selv"
Pauline Østergaard Geisler, Salling

"DISC-person-profil-analysen har været medvirkende til at give mig en større forståelse for hvilken type jeg er både på mit arbejde og som privatperson. Analysen og den efterfølgende samtale herom, har øget min forståelse for, hvorfor jeg handler som jeg gør i givne situationer samt hvilke opgaver, jeg har let ved at gå til og hvilke, der kræver meget energi af mig. Samtalen var en spændende rejse gennem min personlighed. Det var dejligt at få lov at tale om sig selv i et forum, hvor intet var rigtigt eller forkert. Anita Mikkelsen er lyttende og nærværende og med sine unikke løsninger, gav hun mig nogle brugbare redskaber til at arbejde med mig selv."
Lotte Laustsen, Pæd.leder

Rigtig mange mennesker har gennem årene haft stor glæde af at være i forløb, på retreat eller været på workshop og til foredrag med Anita. Nedenfor ser du et uddrag af de mange tilbagemeldinger der er tikket ind gennem tiden.

Større udtalelser ser du ved at klikke på bjælkerne til venstre.

Omtale

”Anita er skarp. Hun forstår at lytte, men også at udfordre dig på at finde dit kant og budskab. Hun formår at skære ind til benet, guide dig, og er super konkret i sin feedback. Resultatet er, at du finder frem til dit budskab, hvad du står for og ind til din kerne”. Jesper Hammer, Leder

I foråret 2018 var det på tide at trække stikket for en stund. Jeg stod ved en skillevej og skulle træffe nogle store beslutninger og det påvirkede min søvn og mit humør over en længere periode. Så jeg gav jeg mig selv en gave – et døgns Retreat i selskab med Anita.

Jeg fik professionel sparring igennem samtale, fandt ro i mig selv efter healing og i de stunder, hvor jeg var alene, var der tid til refleksion og aha-oplevelser. Jeg oplevede, at mit forløb blev tilrettelagt specifikt til mig, i takt med den proces jeg gik igennem og efter 24 timer, stod mine beslutninger helt klart for mig.
Anita er meget tillidsskabende, nærværende og lyttende og jeg kan give hende mine bedste anbefalinger.

Carina Vesterboe Andersen

"Vi skulle have et nyt værdigrundlag, da vores gamle var forældet, og i den proces har Anita hjulpet os med at få udarbejdet et nyt.

Værdigrundlaget blev til i en proces med oplæg og gruppearbejde. Anitas oplæg er inspirerende og kan på nogen virke provokerende, men som en ansat sagde, ” det gør ikke noget, at vi indimellem bliver rystet i vores meninger”.

 Det har været inspirerende at samarbejde med Anita, det er altid sundt, at der kommer andre syn og ord på den pædagogiske hverdag.

Vi har i dag et værdigrundlag som er kort og præcist, et værdigrundlag alle kan huske."
Med venlig hilsen, Jette Schæfer, Institutionsleder

Tak for dine inspirerende og friske tilgange til profilering og til reflektion over egne vaner.
Hanne Wiese

 

Jeg har været til en clairvoyance-session hos Anita. Mit spørgsmål var, om hun kunne hjælpe mig med mine tilbagevendende hovedpiner. Jeg har prøvet alt muligt, særligt med fokus på en fysisk årsag, - uden den store ændring.

Der gik ikke længe inden Anita havde stillet helt ind på mig og kunne fortælle mig om, hvordan jeg oplevede hovedpinen og hvad det handlende om, - spot on! Jeg oplevede mig set og læst i en grad, som jeg kun kan være imponeret af og som jeg stadig bruger til at guide mig videre i mit liv. Det var en fantastisk givende oplevelse og Anita fik sat så meget spot på dét der er vigtig for mig i mit liv.

Anita er meget behagelig at være sammen med, har en dejlig energi, men der ud over er Anita seriøs og grundig.

Jeg kan varmt anbefale Anita, hvis du har behov for at få sat fokus på det der er vigtig for dig, både personlig og arbejdsmæssigt."

Jette Flejsborg

"Jeg har haft den fornøjelse at arbejde sammen med Anita i et personligt forløb, og det var langt over min forventning. Anita er et professionelt, varmt og tillidsvækkende menneske, som forstår at udfordre, afdække og inspirere mig som person. Med sit glade væsen, sine professionelle værktøjer og sin nysgerrighed på andre mennesker, opnår hun enestående resultater. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til andre, og jeg vil ikke tøve med at bruge Anita igen"
Susanne Secher, Rekrutteringskonsulent

"Tusind tak for en meget berigende aften, mange gode input, du ramte virkelig lige ned i kernen af de problemer de går med derude, indenfor deres verden er de så vant til at drage omsorg for andre, de glemmer sig selv, derfor var det dejligt at høre dit oplæg.

Dit billede med toiletrullen gav meget snak bagefter, en simpel måde at sige det på, men hvor er det rigtig.
Husk dig selv i arbejdslivet og lyt til mavefornemmelsen den har som regel ret."

Susanne Klausen Næstformand i SoSu sektoren, FOA Silkeborg Skanderborg

"Tak for et glimrende oplæg  om arbejdsglæde og effektivitet - jeg tror, det gav stof til eftertanke hos adskillige og virkelig noget, vi kunne bruge! knus og hav det godt!"
-
 Anne V.

"Fantastisk positiv energi der smitter, gode små fif til hverdagen og en bevidstgørelse af de ting vi godt ved, men ikke gør... Powerboost"
Ernst & Young statsautoriseret revisor, Henrik Andersen

"Lige en lille hilsen her fra med tak for et super godt arrangement i går aftes. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, vi syntes du gjorde det aldeles framragende. Vi var RIGTIG glade for, at du ville tage turen til Ebeltoft. Så et stort TAk til dig.
Helene Røberg, Grafisk + -  på vegne af Æblekernen

"Dejligt fortroligt forløb, som har givet mig indsigt i at se tingene fra andre vinkler. Det var specielt godt med de værktøjer vi i samarbejde har fået lavet. Resultatet er en mere rolig og velovervejet Søren som kan se tingene i flere perspektiver nu"
Overmontør hos Verdo, Søren Ravnholm

”Jeg er super tilfreds med mit forløb hos Anita. Hun er som person meget tillidsvækkende og samtalerne var hyggelige og givende. Man løser selv problemerne med Anitas hjælp, jeg fik mulighed for at se tingene fra andre vinkler. Jeg var chokeret over min Extended DISC profil og valgte med afsæt i profilen og samtalerne at gøre noget ved min profil som leder!! Privat har jeg også fået en større forståelse for de forskellige situationer. Jeg har i dag et godt kendskab til mine stærke sider, større selvværd og selvtillid. Alt i alt har det hjulpet mig enormt”
Leder af Keymate, Kim Tapdrup

"Det var en utrolig dejlig oplevelse, men samtidig grænseoverskridende. Det var seriøst og man følte man blev taget alvorligt. Når man gik fra en session, havde man en følelse af at man bare kunne klare alt. Energi - Overskud"
Termografitekniker, Energi Randers

"Positiv energi, mere mod til at spørge og måske tage konflikter op. Flere redskaber til at være mere positiv. God oplevelse at dele med mine kolleger som var med på kurset."
Mette Hansen, Dekoratør Salling

”Jeg valgte at være med i MESTERVÆRKET fordi jeg havde en fornemmelse af, at Anita, som er meget forskellig fra mig, ville kunne give mig ny læring. At være med i MESTERVÆRKET kræver energi. Overvejer du om det er noget for dig, skal du være klar til at få en større selvindsigt og være klar til at udvikle dig ledelsesmæssigt. Anita prikker til os og kræver noget af os. Det virker godt, at vi også kan lære af de andre i gruppen.

At være med prikker til min dårlige samvittighed, jeg har været i gang i 20 år med min virksomhed, og alligevel er der plads til flere ting på min ’to do’ liste. Noget af det jeg især tænker over er, hvordan jeg med min øgede bevidsthed omkring folks forskellige adfærd og motivationsfaktorer skal tilgå mine medarbejdere og sørge for at de trives. Der er sket meget siden jeg var ung i faget og i dag kræver det noget andet at være Mester end det gjorde dengang. Det er altid godt at blive skubbet lidt.”
Jan Sæderup, Skovby Snedkeri A/S

”Mange ting kom frem i lyset og jeg her lært mine kolleger bedre at kende…lettelse over at problemerne bliver taget op”
Pædagog, Helge M. Mechlenborg

”Godt kursus der giver en masse værktøjer til selvudvikling.
Et middel til et positivt livssyn og en glad hverdag”

Værkfører, Tommy Thomasen

”Spændende program – dejligt afvekslende med plenum/ grupper, Inde/ude, Teori/opgaver/ lege. Godt at vi skulle bevæge os og grine. Du er god til at forklare ’stoffet.”
Biolog, Signe Bøttzau

”Jeg har allerede fået rigtig meget ud af at deltage i MESTERVÆRKET selv om vi kun har været i gang i små 3 måneder. Jeg har fået en større selvindsigt, fået mere klarhed over hvor jeg vil hen med min virksomhed, hvorfor og hvordan jeg vil det. Vi har alle fået en makker og flere gode sparringspartnere i MESTERVÆRKET. Jeg tilmeldte mig fordi jeg gerne ville udvikle mig personligt og forretningsmæssigt. Jeg havde mødt Anita til et erhvervsnetværk, så jeg var tryg ved at tilmelde mig. Jeg synes at flere Mestre skal tage springet og komme med fordi vi er flere, som trænger til et spark i r…. for at få styr på tingene. Arbejde det kan vi! Men at have styr på alt det, der ligger bag det at drive en forretning, er den helt store udfordring. Det er godt at vide, at Anita gider hjælpe og interesserer sig for mig og min virksomhed.”
Jesper Damsgaard, Quist VVS ApS/ J. Damsgaard

”Gennem mit deltagerskab har jeg lært at det ikke kun er mig, som har udfordringer i hverdagen. Det er godt at vide og giver mig lidt ro på. I MESTERVÆRKET bruger vi hinandens erfaringer på tværs af faggrupper. Jeg valgte at deltage for at få nye input og for at kunne sparre med nye bekendtskaber. Når man er med, skal man være klar på at udvikle sig selv og lære af hinanden også.”
Anders Bjerregård Pedersen, Murerfirmaet Bjerregård-Pedersen ApS

”Du har en positiv og rolig udstråling, man føler sig godt guidet af dig”
Hortonom, Liselotte Nielsen

”Humor – god energi – rum og plads til alle deltagere”
Biolog, Bente Andersen

”Udfordrende og lærerigt”
Arkitekt, Helle Kousholt

”Vi fik grinet og smidt barrikaderne. Vi er kommet et skridt nærmere i at få et godt samarbejde. Godt program med passende skift mellem sjov og alvor”
Ingeniør, Gitte Jensen

”Stor personlig udvikling på kort tid. Man arbejder med spørgsmål man burde stille sig selv hver dag, men sjældent får gjort. Stor gave til mig selv at have deltaget.”
Sygeplejestuderende Anne Thomasen

”God stemning. Uformelt og ærligt hele vejen rundt”
Socialrådgiver, Signe Rasmussen

"Jeg har med stort udbytte brugt Anita som coach i forbindelse med en svær periode i mit arbejdsliv. Hun er tålmodig og vedholdende i arbejdsprocessen - og god til at få mig til at fremfinde nye
perspektiver på en fastlåst situation. Anita er varm, kærlig og ærlig, og jeg bruger hende gerne som coach igen når situationen kræver det."

Hanne Lise Rasmussen, proceskonsulent, HR-afdelingen, Horsens Kommune.

"Ny viden og ting der skal reflekteres over. Også udfordringer og muligheder, der kommer frem efter nogle af de ting du har sagt. Jeg blev både underholdt, udfordret og aktiveret - og DET er altid en super oplevelse"
Mette Møller-Rasmussen, Memora Consulting

"En rigtig positiv oplevelse. Har både fået mere indsigt i mig selv og større forståelse af mine kolleger og de ting, der kan ligge bag deres adfærd. Rigtig gode idéer og andet input til at højne arbejdsglæden i min afdeling."
Alexandra Luxhøi, Salgsassistent Salling

"YES! Mange spændende og berigende indblik i coachingens mangfoldige verden. Jeg har lyst til at høre mere - og lære mere om mig selv!
Sara Kangas, Grafiker

"Jeg vil helt sikkert kigge på tidsskemaet. Mit liv er lidt som din case, om hende med alt for få timer i døgnet :-) - Tak for en god aften!"
Tina Sall, Marketingsassistent

 

"En positiv indstilling til at få en bedre arbejdsglæde på arbejdspladsen. Jeg har fået en masse redskaber til at skabe en bedre arbejdsplads og til at løse konflikterne mens de endnu er små"
Nina Qvist, Dekoratør Salling

" En god oplevelse hvor der bliver fokus på mine styrker i stedet for at fokusere på mine svagheder. Jeg bliver bedre til at få tingene frem i lyset og til at tale med andre, som derved også taler mere og bliver mere åbne. Jeg vil blive bedre til at lytte."
Irene Mikkelsen, Køkkenassistent Salling

"At jeg skal `turde` udfylde skemaerne du gav mig, og tage fat på det jeg ved skal ændres - JEG KAN - JEG VIL - JEG GØR"
Annette Asmus, indehaver


"Jeg fik nogle gode værktøjer til at nå de mål jeg ønsker! Tak for en god aften med masser af energi og tankevækkende bemærkninger"
Ina Vishart Mathiesen

"Fik et indblik i vores forskellighed og hvad vi måske rummer"
Indkøbschef, Mads Flintholm

"Gode eksempler der får det hele til at give mening. God bevidsthed omkring styrker og svagheder"
Marketingkoordinator, Susanne Kloster 

"Team-analysen var oplægget til en spændende dialog med min samarbejdspartner.
Analysen gav et rigtigt godt indblik i, hvor vi supplerede hinanden og hvor vi hver især havde vores stærke sider. Igen mestrede Anita Mikkelsen at være meget nærværende og gav os nogle brugbare redskaber i forhold til vores fortsatte samarbejde."
Lotte Laustsen, Pæd.leder

”Jeg har flyttet mig fra at føle mig bondefanget, til at være blevet klar over hvor stort udviklingspotentiale der er i netop samme situationer. Det har flyttet min tænkning…Det bedste ved dig er At du har din personlighed med i dit arbejde. Det gør at man føler sig tryg.
Du er glad, positiv – og du virker! Du gør en forskel. Tak Anita”
Pæd.Leder, Lisbeth Juul Kristensen  

Omtale - Det siger andre om Hummelshøj - Hummelshøj hjalp her - Her har Hummelshøj været - Referencer - Kundereferencer - Kundeudtalelser - Kundeudtalelser om Hummelshøj - Kundereferencer for Hummelshøj - God omtale - Tilfredse kunder - Firmaer, som har benyttet Hummelshøj - Virksomheder, der har benyttet Hummelshøj - Om Hummelshøj