Få tilbage

Jeg har 4 flasker eliksir tilbage. 110 kr. + 40 kr, i porto pr. flaske

Bestil her

Power of love

Kan du mærke dem...vibrationerne i luften? De sitrer og bobler med en blanding af uro, travlhed, noget fredfyldt og godt og spændende - jeg kan. Og mens du nu enten arbejder eller går hjemme har jeg haft gang i bryggeriet. Lige siden fuldmånen sendte sine feminine stråler ned til os har en krystaleliksir stået og suget krystalenergier og månestråler til sig. Den er klar og den har en masse gode stemninger og vibrationer med til dig.... Se på billederne, hvordan den har stået og samlet energi.

Eliksiren er perfekt nu hvor 2016 er på vej mod sin ende og 2017 begynder at åbne op for nye energier.

Dig, der knokler rundt og forsøger at gøre alt perfekt til jul så alle er glade og tilfredse omkring dig - her er din energi til at tage vare på dig selv også.

Dig, der ikke helt kan finde julestemningen og nytårsglæden - her er den milde energi, der vil vække din kærlighed til dig selv og hjælpe dig med, at finde glæden frem fra dine indre støvede hylder.

Dig, der går og er spændt på tiden, som kommer og, som har glæden allerede - her er energien, der holder fast i dit indre lys og hjælper dig med, fortsat, at holde fast i basen af alt det gode.

Dig, der mindes og savner en, der ikke er hos dig mere eller blot lige nu - her er den mildhed og kærlige omfavnelse du mangler.

Denne eliksir 'Power of love' er brygget til dig - til din tid lige nu.

Eliksiren er brygget på en kraft af kærlighed. Kærlighed til dig selv, til dine nærmeste og til den omverden du er en del af.

'Power of love' handler om dig, om din evne til at elske dig selv og få og bevare evnen til, at elske dig selv for alt, hvad du er.

Først når du elsker dig selv har du et sted at tanke op og finde kærlighed til at dele ud af til dem du elsker allermest i denne verden.

'Power of love' bringer dig klarhed i tanke og sjæl. Den fjerner dine blokeringer med mildhed og kærlighed. Den bringer dig lys og lethed og læger gamle sår på sjælen.

Den bringer den stærkeste og mildeste kærlighed til dig selv. Den giver dig et større overskud til de mennesker og valg du har i livet lige nu. Ja, du læste rigtigt....dine valg vil også finde en vej frem.

Eliksiren styrker dig i at være dig. I at tro på livet - med selvindsigt, klarhed og ro <3

Jeg har kun den lille portion, som har været sat over....så det er bestilling efter først til mølle princippet....men mon ikke du er heldig :-)

'Power of love' indeholder 10 ml. og der er nok til en eller to uger afhængig af hvor meget du drikker af gangen. Du modtager den i en pipetteflaske og kan så dosere de dråber du har behov for. Jo hurtigere du indtager den jo større styrke oplever du - også at du går ind i en udvikling. Husk blot at alt udvikling også kan rumme smerte eller ubehag....så vil du hellere udvikle dig i et mere roligt tempo og være i et roligere flow med dine forandringer, så indtag nogle få dråber dagligt.

Du kan selv mærke, hvordan du helst vil indtage 'Power of love'. Personligt, foretrækker jeg dråber direkte på tungen da jeg får et mærkbart energispark med det samme. Du kan også sagtens komme dråber i vand, saft eller juice og så indtage det på denne måde.

Uanset hvad du må føle i din udvikling, er det vigtigt, at du undervejs spørger dig selv - hvorfor skal jeg føle/mærke det på denne måde?

Med et ønske om at du må få en meningsfuld afslutning på 2016 og et energispark ind i 2017.

Du kan bestille din(e) flasker ved at skrive en kommentar her under eller ved at sende mig en sms (2874 0002) med din bestilling. Husk at oplyse din adresse, så jeg kan sende den afsted til dig.

 

Prisen pr. flaske 'Power of love' er 110 kr. + porto 40 kr.

Bestil på 2874 0002 NU og vær sikker på at der kommer 'Power of love' afsted til dig.

En eliksir kan også gives væk i gave. Kender du en der har behovet er dette en meget kærlig gave.

Note: Eliksiren indeholder alkohol

Oplys: Navn og adresse i sms'en 
Send til: 2874 0002

#poweroflove #eliksir #krystaleliksir #kærlighedtilmigselv #kærlighedtilandre#overskud #klarheditankeogsjæl #træfdinevalg #fjerngamlesårpåsjælen#lysoglethed #rensmineenergier #positivudvikling

Skriv gerne til mig, hvis du har spørgsmål  

eliksir, power of love, krystaller, spiritualitet