Private

Du får kvalitet, helhed og fuld rådighed over min store værktøjskasse, når du vælger Hummelshøj som din private coach. Det sikrer dig samtidig de helt rigtige rammer, hvor du trygt kan udvikle dig.

Hvordan foregår det?

Vi mødes hos mig, taler over telefonen, skyper eller går en tur, mens vi taler sammen. Fokus er på det, der fylder meget i dit liv lige nu. Coaching hos Hummelshøj går i alt sin enkelthed ud på, at du ønsker en ændring af noget nuværende, og får et frirum til at arbejde med udviklingen i.

Jeg har tavshedspligt, så du kan trygt tale om det, der betyder noget for dig. Det kommer ikke videre. Faktisk underskriver vi begge en aftale om tavshedspligt, når du har valgt mig som coach.

Fokus er på dig

Men i lige så høj grad på at udvikle dig, ændre noget eller komme videre. Derfor skal du også være klar på at arbejde for sagen. Sammen finder vi løsninger og vejen frem, noget der i høj grad afhænger af, at du er indstillet på at udvikling kræver noget af dig.

Jeg hjælper dig med at få rede på de svære beslutninger, finde løsninger på dine problemer og dermed sikre, at du (gen)finder din balance og retning i livet.

Stress

Jeg hjælper dig også gerne af med din stress, hvis det er aktuelt.

Spørg eller bestil

Coaching af private - Personlig udvikling - Personlig coaching - Nærvær i coachingsamtalen - Sparring til private - Udvikling gennem coaching og sparring for private - Hummelshøj coacher også private - Alt havd vi taler om bliver mellem os - Vi kan tale om alt - I coaching kan vi tale om alt - Er du utryg - Har du brug for en uafhængig sparring - Vil du udvikle dig som menneske - Ved du ikke om du vil skilles - Driller arbejdet - Keder du dig - Vil du mere med livet - Er du stresset - Rager du uklar med andre - Søger du afklaring og udvikling - Mangler du selvtillid - Mangler du selvværd - Er det svært at elske dig selv - Har du brug for at tilgive dig selv eller andre - Er du konfliktsky - Er du bange for noget - Er du trist - Mangler du at afslutte noget - Vil du opnå noget - Vil du pleje dig selv - Selvforkælelse - Selvudvikling - Engageret coach - Har du bruf for et frirum til dig selv og dine tanker - Er du midt imellem jobs - Er du arbejdsløs - Skal du træffe svære valg - Skal du beslutte noget som er svært - Vil du kende dig selv bedre - Ved du ikke hvad er du vil - Nærværende coaching af dig - Er det svært at handle på dine tanker - Har du idéer som skal vendes - Føler du dig utilstrækkelig - Søger du accept og anerkendelse de forkerte steder - Har du gamle vaner du vil af med - Har du nye vaner du gerne vil have hjælp til at holde fast i - Har du.... - Vil du... - Gør du... - Skal du... - Bør du... - Føler du... - Kom og få hjælp hos Hummelshøj

Kundeudtalelser:

"Det var en utrolig dejlig oplevelse, men samtidig grænseoverskridende. Det var seriøst og man følte man blev taget alvorligt. Når man gik fra en session, havde man en følelse af at man bare kunne klare alt. Energi - Overskud"
Anonym Termografitekniker

"Atmosfæren hos dig er virkelig god. Det at du ikke gav nogle løsninger på ens problem, men jeg selv skulle finde frem til de ændringer/tankegange der skulle til. Det at være nede i et ”sort hul” og allerede efter første gang kunne mærke en forskel, det var godt. Og så er personligheds analysen virkelig en øjenåbner.
Luise Ahrenkiel

"Hold da fast! Tak for en fantastisk "time" i går. Jeg har sovet meget godt i nat og er til gengæld meget glad og let til mode. Det er længe siden, det har været så tydeligt.Føler virkelig at dette er en stor sejr på vejen "tilbage til livet", som jeg vil det....." 
Anette Kristensen

Se flere udtalelser her