Succesfaktor

Succesfaktor® er for alle virksomheder og virksomhedsejere, som ønsker at etablere eller fastholde en sund virksomhedskultur, god trivsel, sunde arbejdsprocesser og en stærk bundlinje. Det går nemlig hånd i hånd. Når du vælger Succesfaktor®, vælger du samtidig også at fokusere på mennesket bag arbejdskraften. Uden gode medarbejdere, der trives i deres hverdag, bliver det pludselig meget sværere at sikre en langtidsholdbar arbejdskraft og solid bundlinje.

Resultater

Du får øget fokus på arbejdsglæden, effektiviteten og kompetencerne i din virksomhed. Det hjælper med til at sikre kvalitet i udførelsen, tiltrækning af nye kunder og dygtige medarbejdere og gør både dig og dine medarbejdere troværdige og tillidsvækkende.

I sidste ende får du en række værktøjer, som helt konkret hjælper dig med at sikre en god arbejdsplads, hvor medarbejderne har fokus på det, der reelt er med til at skabe indtjening og glade kunder.

Forløbet

Alt efter hvor din virksomhed er i sin livscyklus og hvad du tidligere har gjort af strategiske tiltag kan forløbet variere en smule, men overordnet set ser det sådan her ud:

Dine medarbejdere og du selv får med andre ord et længerevarende, fokuseret forløb, som har til formål at sikre ikke blot en god opstart på noget nyt, men også at det gennemføres og udleves i dagligdagen. Det er her, du vil mærke den største forskel.