Virksomhedsudvikling

Jeg tror på, at en virksomheds udvikling sker ved det gode og helhedsorienterede samspil mellem ledelsen og medarbejderne. Det er virksomhedens sociale kapital, som skaber forudsætningen for sund økonomisk kapital. Derfor vil du opleve en helhedsorienteret tilgang til udvikling, når du vælger Hummelshøj.

Den rigtige løsning

Er den, der passer til dig og din virksomhed. Derfor får du altid skræddersyede løsninger baseret på kvalitet og en følelse af helhed i processen. Du skal begynde hos Hummelshøj, hvis du søger en langtidsholdbar løsning. Sammen finder vi ud af, hvad du reelt har behov for, og tilpasser forløbet så det passer netop til din virksomhed.

Nogle af de elementer, som vi kan arbejde med er coaching af leder, medarbejdere og teams. Du får mulighed for at arbejde helhedsorienteret med kurser, oplæg, workshops eller peptalks, efter behov. Processen vil oftest være en vekselvirkning mellem individet, teamet og grupperne.

Italesæt forskelligheden

For bedre at forstå dig selv og hinanden kan du vælge, at I gennemfører en eller flere profiler i løbet af processen. Her kan fokus være på styrker, adfærd, makkerpar eller team, alt efter hvad vi sammen vurderer er mest vigtigt for din virksomhed og dine medarbejdere.

Profilerne hjælper med til at åbne op og få talt om de forskellige mennesker, der uvægerligt bevæger sig blandt hinanden på arbejdspladsen. Det giver både dig og medarbejderne en indsigt i hinanden og gør det muligt for jer at blive endnu bedre til at samarbejde, opnå resultater, minimere konflikter og sikre trivsel på arbejdspladsen. Alt sammen noget det i sidste ende kan ses på bundlinjen.

Coaching på individ- og teamplan kan være en del af forløbet, såfremt det er et behov. 

Kursus, workshops og procesforløb kan være en del af løsningen. Alt tilpasses jeres aktuelle behov.

Profiler kan være en del af forløbet. Profiler er på mange måder en genvej til, en hurtigere og mere åben proces. Fra tavshed til italesættelse - på den gode måde.